VÅR RESEBYRÅ

I våra reseprogram vill vi inte bara avslöja och visa skönhet, men också hur unika vår region och vårt land är – med omväxlande kultur, traditioner och människor.
Härifrån inspirerades vi att grunda vår resebyrå

Hit The Road Travel

Hit The Road Travel

som syftar i organisation av resor för grupper med reseprogram som erbjuder lite mer än de flesta guidade turer som finns på turistmarkanden.

Hit The Road Travel står till tjänst

VÅRT TEAM
Vi samarbetar med lokala guider som är regionkännare och entusiaster. Vi kan anordna guidningar på svenska, norska, engelska, tyska, isländska och polska.

Kvalitet och säkerhet - vår prioritering

KVALITET OCH SÄKERHET
Både komfort och säkerhet av våra gäster är viktiga för oss – därför vi bokar övernattningar på bekväma, regionala hotell som har en trevlig atmosfär, som erbjuder rika frukostbufféer, där hotellrum har, självklart, badrum. Bussbolag som vi samarbetar med använder bekväma och miljövänliga bussar.

Våra paket innehåller försäkring.

Vi älskar historia

HISTORIA
Polen och Pommern är rika i historiespår. Under medeltider var Gdansk en av mäktigaste Hansahamnar. Här också började andra världskriget. I Gdansk grundades Solidaritet. Under våra utflykter vill vi att våra gäster kunde närma sig till de händelserna och lära känna människor.

Kultur och traditioner

KULTUR OCH TRADITIONER
Vi tycker om vårt lokala kulturliv, traditioner och en unik skatt som man kan finna i den här delen av Polen – bärnsten. Allt detta vill vi presentera till våra gäster. Kulturarv av mennonitiska bosättare i ett område vid floden Wislas mynning, det unika rutiga landet tidigare bebott av slovincer, Kasjubiens levande kultur, historiskt och rikt i kulturskatter Gdansk, modernt och modernistiskt Gdynia och polska kustens mest populära badkurort – Sopot – finns alla på en längere lista över platser värda att besöka under din resa.

För att främja en hållbar samhällsutveckling i regionen beställer vi lokala tjänster och produkter.

God mat

SMAK
I våra utflykter undviker vi stora kädjerestauranger som man får besöka i hela världen. Man kan alltid finna tid för sådant. Vi rekommenderar restauranger som presenterar lokala polska och kasjubiska råtter, förberedda av närproducerade produkter, men också matlagningskonst av före detta tyska invånare och efterkrigets flyktingar från f.d. Östpolska provinser.

Miljö

MILIJÖ
För besökare till Polen önskar vi presentera också vårt naturarv: södra Östersjöns sandstränder, Kasjubiens lövskogar och backar, majestätiska floden Wisla, Masuriska sjöarna. Man kan se där intressanta djurarter – dem som är vanliga i Polen som vita storkar, men också dem som man lyckades att bevara som visenter.

Våra utflykter är förberedda med hänsyn till miljö.

HITTA DIN RESA

+48 796-096-431
info@hittheroad.pl

Vår resebyrå – en polsk researrangör från Gdansk